Начало Автомобили Авточасти Коли за части Автомобилни новини Форум VIN-Decoder

БележникБележник (0)

Автомобилни новини

BMW M6: Ръст на империята M

24 Април, 2012 г.

BMW M6: Ръст на империята M Германската компания обяви появата на следващото поколение "горещи" модели - BMW M6. Новият продукт бе официално представен по-рано тази пролет с две разновидности на каросерията - купе и кабриолет, и работен обем от 4.4 литра, оборудвани с два турбокомпресора.
Купе и кабриолет 6-Series, фабричен тунинг в спортния раздел под името BMW M GmbH, чакаха с нетърпение много от феновете на Баварския концерн. В края на краищата това, което инженерите са постигнали, едва ли може да се нарече "Брилянтно", но се оценява почти толкова , колкото тези скъпоценни камъни. Най-впечатляващото потвърждение на това е облагородената "М" 6 серия, която ще бъде на разположение на клиентите в две разновидности на каросерията - купе и кабриолет.

Моделът е претърпял промени, подобни на седан М5. Най-вече силовия агрегат на М6, който включва V8 двигател с директно впръскване на горивото, оборудван с два турбокомпресора, мощност от 560 к.с.. при 6000-7000 об. / мин. Максималният въртящ момент достига своя пик от 680 Nm при 1500-5750 об. / Мин. Като производител на достъпни трансмисии, както и на M5, предлага седем-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя,отличаваща се с точност и бързина на работа.
В стандартното оборудване BMW M6 включва разнообразие от настройки на скоростната кутия, няколко програми на системата за динамично стабилизиране, на настройките на шасито, както и на волана, които водачът може да променя с ключовете за директен достъп или с помощта на мултимедия IDRIVE системен контролер. Освен това, основното оборудване вече е активен заден диференциал, който разпределя сцеплението между задните колела.

Новото са фундаментални различия от стандартния BMW 650i. Увеличението на капацитета е 153 литра. А въртящият момент осигурява по-добра динамика, M6 Coupe достига 100 km / h за 4.2 секунди (0.2 с по-бърз дори от М5). Максималната скорост е електронно ограничена далновидността на около 250 km / h Въпреки това, опция за електронно активиране на ограничителя може да бъде увеличена до 305 km / h Това е възможно, ако си поръчате като екстра пакет Driver M.

BMW M6 има външни разлики от предходните модели. Променени са предната броня с големи въздухозборници и "хрилете" в предните калници. Отзад вниманието привлича хромиран ауспух, разположен в избрани ниши на задната броня . Колата има 19-цолови гуми, оригинален дизайн 265/40 R19 отпред и 295/35 R19 отзад, както и предлагащи на потребителите висока производителност спирачна система с 6-бутални спирачни дискове с диаметър 400 мм отпред и едно-бутални поддържащи дискове 396 mm отзад. В кабината, изпълнена в типичния стил на М-серията, с опция спортни седалки, волан и арматурното табло, можете да видите много качествена кожа и специални материали. Такава "инкрустация" обяснява защо M6 е много по-скъпо от нормалната версия на BMW 650i

Новини: BMW M6: Ръст на империята M Новини: BMW M6: Ръст на империята M


Автомоболни новини: BMW M6: Ръст на империята M


Новини  

12» Последна

12» Последна

RSS RSS