Начало Автомобили Авточасти Коли за части Автомобилни новини Форум VIN-Decoder

БележникБележник (0)

Автомобилни новини

Volkswagen разширява своята гама модели

6 Април, 2012 г.

Volkswagen разширява своята гама модели На автомобилното изложение в Токио ще отпразнува своята премиера оф-роуд версията на Volkswagen - VW Passat Alltrack. Технологията, която излиза на пазара тази пролет, основно е насочена към тези, които не искат да зависят от качеството на пътната настилка, при това не се стреми да придобие вид на масивен кросоувър.
Със същите размери и почти пълна прилика с нормалната версия на Passat Variant (изключение правят единствено някои «украшения» от пластмаса и защитните накладки от норвежка стомана на бронята), Alltrack предлага на своите клиенти доволно голям « оф-роуд » потенциал. Основните разлики са: увеличения с 30 mm клирънс и на четирите колела; предаване с диск 4Motion Haldex; многодисков съединител четвърто поколение. Агрегатът, дори и в движение по сухо покритие, прехвърля към задния мост до 5% от тягата и има бърз отговор на променящите се пътни условия. За кратко време колелата на задната ос могат да реализират до 85-90% от въртящия момент.

Такива характеристики на автомобила облекчават окачването и четирите колела могат да се движат не само по пътища с качествено покритие, но и в по-некомфортни условия. По-специално, колата трябва да има висока стабилност при шофиране върху сняг, крайградски райони, черни пътища или чакъл. В допълнение, за да се засили капацитета на оф-роуд ефекта на автомобила, инженерите са помислили за системни промени в характеристиките на педала на газта; за по-точно дозиране на теглителната сила - по-чувствително настроена антиблокираща система, както и системи за наблюдение и грижа по време на изкачване и спускане, които ви карат да се чувстват уверени, когато шофирате по неравен терен.
Що се отнася до задвижващите системи, новият продукт ще бъде на разположение на клиентите в четири версии: с два компресорни бензинови двигателя с директно впръскване на 1,8 TSI (160 к.с. В. 250 Нm) и 2,0 TSI (210 к.с. В. 280 Nm) и два турбо дизела с капацитет от 2.0 литра (140 литра в 320 Nm и 170 к.с. с 350 Нм). В допълнение, клиентите ще могат да си поръчат автомобил с роботизирана скоростна кутия DSG.
В зависимост от избраната модификацията на задвижване на четирите колела и DSG трансмисия ще бъде включена в основното оборудване, както и като допълнителна опция. Дебюта на модела ще бъде на автомобилното изложение в Токио, в салоните на европейските дилъри ще се появи в края на тази пролет.

Новини: Volkswagen разширява своята гама модели Новини: Volkswagen разширява своята гама модели


Автомоболни новини: Volkswagen разширява своята гама модели


Новини  

12» Последна

12» Последна

RSS RSS